De Oper 1
|
Balk
|
T 0514 - 602231

Zonwering

Naast een uitgebreid assortiment binnenzonwering, waarover u meer informatie vindt onder Raambekleding op deze website, kunt u bij ons ook terecht voor het complete programma aan buitenzonwering. We geven hieronder graag een beknopte indruk van wat er mogelijk is. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor mogelijkheden voor buitenzonwering voor uw woning of bedrijfsruimte.

 

Ruime keuze buitenzonwering

Met buitenzonwering houdt u de warmte buiten en blijft het binnen behaaglijk koel. Dat is tijdens periodes met hoge temperaturen erg prettig, maar buitenzonwering biedt het hele jaar rond voordelen. Met goed gekozen buitenzonwering geniet u zomer en winter van uw serre of tuinkamer of zelfs van een beschutte plek op uw veranda of buitenhuis. Ook kan buitenzonwering bijdragen aan de uitstraling van uw woning of bedrijfskantoor.

 

Jongsma Wonen biedt een zeer ruim assortiment buitenzonwering.

 

U kunt kiezen uit:

 

We hebben een mooie collectie scherm- en screendoeken. Zo kiest u buitenzonwering op basis van uw persoonlijke voorkeuren en smaak. Ook de hardware van alle zonwering is in vele (RAL) kleuren te leveren, waardoor de zonwering aansluit op de kleuren die gebruikt zijn voor uw woning.

 

Keuze uit bediening buitenzonwering

De bediening van uw buitenzonwering kent veel mogelijkheden. Van diverse handbedieningen, zowel binnen als buiten, tot elektrisch bediend en zelfs volledig automatisch gestuurd door een zon- en windautomaat. Op de elektrische schermen is ook nog LED verlichting mogelijk.

 

Persoonlijk advies voor buitenzonwering op maat

Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkel. Wij hebben diverse modellen in onze showroom. Tevens kunnen we met u een afspraak maken voor een adviesgesprek bij u thuis. We zoeken dan met u naar de passende oplossing om de zon buiten te houden en kunnen daarbij een vrijblijvende prijsopgave maken.