De Oper 1
|
Balk
|
T 0514 - 602231

Raambekleding

Op het gebied van raambekleding bestaat ons assortiment uit gordijnen, vitrages en inbetween gordijnen. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze in binnenzonwering, zoals rolgordijnen, duo-rolgordijnen, horizontale jaloezieën, dupli en plissé gordijnen, verticale lamellen, paneelgordijnen, silhouette's, vouwgordijen, facette shades en shutters.

 

Energie besparen

Wist u dat u met diverse raambekledingsproducten ook energie kunt besparen? De meeste warmte gaat namelijk vaak verloren via de ramen. Kom langs in onze showroom voor vrijblijvende advies over isolerende raamdecoratie zoals gordijnen en dupli-gordijnen.  

 

Binnenzonwering in diverse prijsklassen en uitvoeringen

Jongsma & Zn. Slapen en Wonen levert en verzorgt uw binnenzonwering in diverse prijsklassen en biedt u een scala aan mogelijkheden in uitvoeringen, kleuren en dessins. Met goed gekozen binnenzonwering houdt u uw woon- of werkruimte comfortabel, zowel in de zomer als in de winter. Kom gerust langs in onze winkel voor een persoonlijk en vrijblijvend advies afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden voor uw woning.

 

Van rolgordijnen tot shutters

Jongsma Wonen heeft een ruime keuze met onder andere gordijnen, inbetween gordijnen, vitrages, rolgordijnen en twist shades, vouwgordijnen en shutters. Elke oplossing biedt unieke mogelijkheden voor sfeer, kleur, dessin en materiaal. Wilt u warmte en sfeer toevoegen met gordijnen of vouwgordijnen? Of meer privacy door bijvoorbeeld inbetweens of plissé gordijnen? Wij leveren onder andere de merken Luxaflex, B&C raamdecoratie, Velux, Hansa en onze eigen Kijken, Kiezen & Kleuren huiscollectie.

 

Raambekleding voor draaikiepramen en plafondramen

Zoekt u een oplossing voor raambekleding voor een bijzonder raam, zoals een plafondraam, draaikiepraam of serre? Zowel voor rechte ramen, ramen met aparte vormen, draaikiepramen, dakramen, serre- en plafondramen hebben wij het juiste product voor u. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bijzondere raam. Wij denken graag mee voor een stijlvolle raambekleding.

 

Raambekleding vakkundig inmeten en op maat gemaakt 

Voor alle raambekleding geldt dat wij uw raampartijen altijd vakkundig komen inmeten. Ook wordt het product speciaal voor u op maat gemaakt. Dan weet u zeker dat uw raambekleding perfect past. Uiteraard kunnen wij de raambedekking voor u plaatsen. Ons vakteam staat voor u klaar!

 

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u advies over raambekleding? Bezoek gerust onze showroom in Balk. Daar vindt u alle mogelijkheden voor raambekleding en kunt u zelf ervaren wat het beste bij u past. Via onderstaande knop kunt u ons contact met u laten opnemen voor een afspraak.