De Oper 1
|
Balk
|
T 0514 - 602231

Raambekleding

Een enorme keuze in kleur en stof

 

Op het gebied van raambekleding bestaat ons assortiment uit gordijnen, vitrages en inbetweens. Daarnaast hebben we ook een ruime keuze in binnenzonwering, zoals (duo-)rolgordijnen, horizontale jaloezieën, duette's en plisse's, verticale lamellen, silhouette's, vouwgordijen, facette shades en shutters.

 

Jongsma & Zn. Slapen en Wonen levert en verzorgt uw binnenzonwering in diverse prijsklassen en biedt u een scala aan mogelijkheden in uitvoeringen, kleuren en dessins. Zowel voor rechte ramen, ramen met aparte vormen, draaikiepramen, dakramen, serre- en plafondramen hebben wij het juiste product voor u. 

 

Wij leveren o.a. de volgende merken: Luxaflex, B&C raamdecoratie, Velux, Hansa, onze eigen Kijken, Kiezen & Kleuren huiscollectie en de Budget Huiscollectie.

 

Kom gerust langs in onze winkel voor een persoonlijk en vrijblijvend advies afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden voor uw woning.

 

Voor alle raambekleding geldt dat wij het altijd vakkundig komen inmeten en wordt het product speciaal voor u op maat gemaakt, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Ook kunnen wij de raambedekking voor u plaatsen.

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.