De Oper 1
|
Balk
|
T 0514 - 602231

Bedden

Een goede dag begint bij een goede nachtrust. Daarvoor is een goed bed onmisbaar. Op onze slaapafdeling kunt u kiezen uit boxspings en ledikanten van diverse gerenommeerde merken. Daarnaast geven wij u persoonlijk advies voor een passend matras, topper en kussen. Daarbij kijken wij onder andere naar uw slaaphouding en houden wij rekening met uw persoonlijke voorkeur.

 

Het juiste matras, topper en kussen

Een goed bed is onmisbaar voor een goede nachtrust. Bij Jongsma & Zn. Slapen en Wonen is een aparte slaapafdeling ingericht. U kunt kiezen uit diverse matrassen en bedbodems. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en slaaphouding stellen wij het perfecte bed voor u samen; het juiste kussen, de juiste matras en de ideale topper voor goede ondersteuning.

 

Persoonlijk slaapadvies

De kwaliteit van slaap hangt vaak samen met de kwaliteit van de matras en het kussen. Is uw kussen te hard of juist door gebruik te zacht geworden? Dan biedt uw kussen niet (meer) de ondersteuning die nodig is. Ditzelfde geldt ook voor uw matras. Een goed matras sluit aan op uw slaaphouding en -gewoonte, en biedt de juiste ondersteuning, ventilatie en soepelheid. Heeft u rugklachten of nekklachten? Wij adviseren u graag. Kom bij ons gerust eens 'proefliggen'.

 

Van kinderbed tot boxspring

Op onze slaapafdeling vindt u ledikanten en boxsprings. Voor kinderen, volwassenen en senioren bieden wij een passende slaapoplossing. Ook bieden we oplossingen voor een kleine slaapkamer. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een mooie stand-alone bodem. Dit is een vrijstaande bodem, zowel mogelijk in spiraal als lattenbodem.

 

Maak uw bed compleet met dekbedden, kussens en bedtextiel

Maak uw slaapkamer warm, knus, stijlvol of juist zomerfris met prachtig bedtextiel, sierkussens en behaaglijke dekbedden. Om u slaapsysteem compleet te maken, hebben wij diverse soorten dekbedden, kussens en bedtextiel

 

Onze merken zijn o.a. 

 

Wij adviseren u graag over het beste slaapsysteem voor u!

Bent u benieuwd naar het juiste slaapsysteem voor u? Loopt u vrijblijvend bij ons binnen voor advies. Wij geven u graag tips. Of komt u eens proefliggen.