De Oper 1
|
Balk
|
T 0514 - 602231

Vloeren

Onze collectie tapijt en vloerbedekkingen biedt u volop keuze uit harde en zachte vloerbedekking. Elke toepassing vraagt om een specifieke soort. Wij adviseren u graag en kijken samen met u welke vloer bij u en de betreffende ruimte past en wat de voor- en nadelen van elk type zijn. Ook de ondervloer is hierbij van belang. Hoe kiest u de juiste vloer? Wij adviseren u graag

 

Kies uw ideale vloer

De keuze van materiaal en kleur voor de vloer legt de basis voor de inrichting van een ruimte. Kiest u voor een harde vloer of voor een zacht materiaal? Voor pvc, laminaat, kurk, linoleum of tapijt? Veelal hangt dit ook samen met de functie van de ruimte, zoals woonkamer, slaapkamer, ontvangstruimte of kantoor. En wat denkt u van het stofferen van uw trap.

 

Onze woonspecialisten adviseren u over zaken als levensduur, onderhoud, hygiëne en uitstraling. Heeft u last van galm of een slechte akoestiek? Een goed gebruik van materialen kan dan de oplossing zijn, zoals gordijnen, goed gekozen vloerbedekking of prachtige karpetten op de vloer. Bij de inrichting van uw woning of ruimte houden we hier rekening mee of geven we u praktische tips.

 

Van woning tot projectinrichting

Welke vloer bij uw ruimte past hangt af van uw persoonlijke voorkeur en van de functie. Heeft u een woning gekocht en advies nodig? Laat u een woning bouwen en wilt u advies voor de inrichting en aankleding? Of zoekt u een specialist voor de projectinrichting voor uw school, bedrijfspand of ontvangstruimte? Jongsma Wonen heeft ruime ervaring en een ruim assortiment pvcvinyl, laminaatlinoleum en marmoleum. Ons team zet alle puntjes op de i. 

 

Een natuurlijke en duurzame vloer

Naast praktische zaken als levensduur en onderhoud bieden we keuze uit verschillende duurzame vloeren met een natuurlijke uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan onze marmoleum en parketvloeren, maar ook aan tapijt van natuurlijke materialen zoals wol of sisal.

Onze parketvloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen waardoor u minder last heeft van krimpen en uitzetten. Vraag gerust naar onze natuurlijke en duurzame vloeren.

 

Persoonlijk advies voor de juiste vloer

Het kiezen van een goede vloer is heel belangrijk voor de inrichting van uw woonkamer, slaapkamer of ruimte. Daarom bieden wij altijd persoonlijk advies en kunt u kiezen uit verschillende merken. Desgewenst maken we een afspraak bij u thuis of op locatie voor advies op maat.

 

Stuur ons via onderstaande knop een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.