De Oper 1
|
Balk
|
T 0514 - 602231

Projectinrichting

Jongsma Slapen en Wonen heeft jarenlange ervaring opgebouwd in woninginrichting en projectinrichting. Voor onder andere scholen, dorpshuizen, bedrijfskantoren, winkels, ontvangstruimtes, kantines en showrooms voert Jongsma Slapen en Wonen al vele jaren de complete projectinrichting uit. Maar ook particulieren kunnen kiezen voor woninginrichting door Jongsma voor bijvoorbeeld de thuiswerkplek.

 

Van adviesgesprek en eerste ontwerp tot en met de inrichting en het stofferen; wij verzorgen uw projectinrichting of woninginrichting van A tot Z.

 

Projectinrichting voor uw bedrijf nodig?

Heeft u inspiratie en advies nodig voor de projectinrichting van uw bedrijf? Projectinrichting van kantoren is een vak apart. Daar komt meer bij kijken dan alleen het meubileren van een kantoor of zaal. Jongsma Slapen en Wonen is de specialist voor het inrichten van uw kantoorruimte. Door onze jarenlange ervaring kan Jongsma Slapen en Wonen u inspireren en adviseren op het gebied van projectstoffering en thuiswerkinrichting.

 

Veel ervaring in projectinrichting voor scholen en grote ruimtes

Jongsma Wonen is al vele jaren de vaste partner voor de projectinrichting van basisscholen en middelbare scholen in Noord-Nederland. Tijdens bijvoorbeeld schoolvakanties richt ons team van stoffeerders uw ruimtes in met nieuwe vloeren, meubilair, zonwering en raambekleding. Alles conform ontwerp en afspraak en opgeleverd voordat het (nieuwe) schooljaar weer van start gaat.

 

Van kantoorinrichting tot thuiswerkplek

Bent u als werkgever op zoek naar een goede thuiswerkplek voor uw medewerkers, of wilt u als werknemer of zelfstandig ondernemer advies over een ergonomische thuiswerkplek? Daarvoor adviseren wij u graag. Doordat thuiswerken steeds meer gemeengoed wordt, is er ook steeds meer aandacht voor een goede thuiswerkplek. Voor uw thuiskantoor geven wij advies over ergonomie, akoestiek, kleuren en materialen. Neem vrijblijvend contact met ons op of loop eens binnen in onze showroom in Balk.

 

Totaalinrichting van uw woning of slaapkamer

Ook particulieren kiezen graag voor complete inrichting door Jongsma Wonen. Samen met u kiezen we de materialen, kleuren en dessins voor de inrichting van uw woonkamer, eetkamer en slaapkamer. Wilt u persoonlijk advies over de inrichting van uw huidige woning of nieuwbouwwoning? Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij inspireren en adviseren u graag.

 

Wij adviseren u graag bij het inrichten van uw bedrijf, kantoor, school, thuiswerkplek of woning!