De Oper 1
|
Balk
|
T 0514 - 602231

Horren

Geniet van de zomer zonder last van insecten in huis met op maat gemaakte horren voor ramen en deuren. Voor elk raam en elke deur hebben we een passende oplossing. Zo kunt u zorgeloos uw ramen en deuren open zetten zonder 's nachts wakker gehouden te worden door vervelende muggen of andere insecten. U heeft ruime keuzes uit gaastypes en gaaskleuren, en ook de hardware is leverbaar in een (RAL) kleur naar wens. Zo past uw hor perfect bij uw inrichting en/of kozijn.

 

Horren voor ramen

Bij Jongsma & Zn. Slapen en Wonen hebben wij voor bijna elk raam een passende oplossing om insecten zoveel mogelijk buitenshuis te houden. U kunt onder andere kiezen uit diverse rolhorren en inzethorren, plissé vouwhorren en vaste horren.

 

Raamoplossingen:

 

Horren voor draaikiepramen en dakramen

Naast horren voor rechte ramen bieden we ook oplossingen voor draaikiepramen en dakramen. Zo houdt u ook in de slaapkamer of uw werkkamer insecten buitenshuis terwijl u wel vrij kunt ventileren.

 

Horren voor deuren 

Uiteraard bieden we ook verschillende oplossingen voor horren voor deuren. Voor deuroplossingen houden we rekening met gebruik, afmeting en materiaal.

 

Deuroplossingen:

 

Stel uw hor voor raam of deur zelf samen

Naast keuzes uit verschillende gaaskleuren en gaastypes is ook bij de horren de hardware in verschillende (RAL) kleuren leverbaar.

 

Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkel. Wij hebben diverse modellen gepresenteerd in onze showroom. Tevens kunnen we met u een afspraak maken voor een adviesgesprek bij u thuis. We zoeken dan met u naar de passende oplossing om de insecten buiten te houden en kunnen daarbij een vrijblijvende prijsopgave maken.

 

Wij verkopen horren van o.a. 

Unilux Horren