De Oper 1
|
Balk
|
T 0514 - 602231

Gordijnen, vitrages en inbetweens

Genieten van een intieme sfeer en mooie lichtinval

Gordijnen geven je woning sfeer, een warme aankleding en ze dempen het geluid in je huis. 's Avonds is het heerlijk om de gordijnen te sluiten en te genieten van de intieme sfeer en de verlichting in je woning.

 

Inbetweens vallen qua dikte tussen vitrages en gordijnen in en zorgen voor een prachtige lichtinval. Met inbetweens kunt u nog prima naar buiten kijken, maar van buiten naar binnen kan met de meeste inbetweenstoffen niet. U creëert hiermee de perfecte balans tussen privacy en zonlicht.

 

Om de gordijnen, vitrages of inbetweens op te hangen, zijn er ook diverse mogelijkheden. We hebben mooie roedes en rail in ons assortiment of een combinatie van deze twee, de zogeheten railroede. 

 

In gordijnen, vitrages en inbeweens leveren wij o.a. de volgende merken: A House of Happiness, Jab Anstoetz, Egger, Holland Haag, Vadain en onze Kijken, Kiezen & Kleuren Huiscollectie. 

 

Kom gerust langs in onze winkel om onze uitgebreide collectie te bekijken. We staan voor u klaar met een persoonlijk en vrijblijvend advies afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden voor uw woning.