De Oper 1
|
Balk
|
T 0514 - 602231

Duette®, Dupli en Plissé gordijnen

Grote collectie op maat gemaakt

Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende coatings verkrijgbaar, zodat Plissé gordijnen ideaal zijn voor serres. Duette® en dupli gordijnen hebben door een dubbele laag stof een grote isolerende werking, waardoor ze zowel warmte als kou tegen houden. Ook zijn ze goed voor de akoestiek, ze dempen het geluid in de ruimte. De veelzijdige en zeer decoratieve Duette®, dupli en Plissé gordijnen zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm. O.a ook voor serre- en dakramen, schuine en ronde ramen. 

 

Wij leveren o.a. de volgende merken:

Nieuwe huiscollectie plissé- en dupligordijnen

Onze huiscollectie plissé- en dupligordijnen is geheel vernieuwd. Ontdek de mooiste stoffen, fijnste structuren en laatste trendkleuren. 

Een fijn voordeel van deze duplicollectie is dat alle stoffen vochtbestendig zijn. Ze kunnen in vochtige ruimtes, zoals keuken en badkamer, worden toegepast. Ook staat duurzaamheid centraal. De collectie bevat een serie stoffen die voor 40% gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. Meer dan de helft van de stoffen heeft de Cradle to Cradle Bronze certificering. En bovendien hebben bijna alle stoffen het OekoTex100 certificaat. Genoeg duurzame opties dus!