De Oper 1
|
Balk
|
T 0514 - 602231

20% korting op alle raamdecoratie en gordijnen uit onze huiscollectie

Vraag naar de voorwaarden in de winkel. De actie is geldig  t/m 22 oktober 2023.

 

Binnenzonwering, knus en privé

Wanneer de dagen korter worden en de avonden langer, wil je je huis omtoveren tot een knusse en warme plek. Onze binnenzonwering collectie biedt niet alleen stijlvolle raamdecoratie, maar ook de broodnodige privacy wanneer het buiten sneller donker wordt. 

 

De MotionBlinds Bridge biedt mogelijkheden om slimme raamdecoratie op het ritme van jouw dagelijks leven te laten bewegen. Waar je ook bent, je hebt altijd controle over de raamdecoratie in jouw huis. 
Met slimme raamdecoratie powered by MotionBlinds kun je elektrische raamdecoratie bedienen met een app en afstandsbediening maar ook gewoon met de hand. Profiteer nu van de MotionBlinds actie bovenop de korting van 20% op alle binnenzonwering. 

 

Creëer diepte en rijke gelaagdheid met vloerkleden

Vloerkleden met zachte en aaibare texturen zorgen voor een gezellig interieur, perfect voor deze winter. Denk aan hoogpolige tapijten en hoogwaardige materialen. Deze texturen voelen niet alleen heerlijk warm onder je voeten, maar brengen ook een gevoel van warmte door je huis. 

 

Vloeren voor het koudste seizoen

Dit najaar draait alles om sfeer en comfort en je vloer speelt hierbij een belangrijke rol. Kies bijvoorbeeld voor de warme houtlook vinyl vloer. Een andere populaire optie is een strakke vloer van PVC. Voeg een vloerkleed toe om de gezelligheid compleet te maken.

Kom langs in de winkel en laat je inspireren door ons grote assortiment.

 

De kou naar buiten, sfeer naar binnen!

Met de dalende temperaturen in zicht, is het tijd om je voor te bereiden op een gezellige winter. Onze gordijnen bieden de perfectie oplossing om een warme en knusse ambiance te creëeren voor de komende koude maanden. Niet alleen zorgen de gordijnen voor extra privacy en een stijlvolle sfeer, maar ze houden ook de winterse kou buiten de deur.